Konditorejas izstrādājumi – mazie ikdienas svētki!

Lielpilsētās jau ļoti sen bija tiešām populāri pasūtīt pārtiku, nemaz nerunājot par tādu lietu kā banketi. Parasti visi biznesmeņi pasākumus organizēja pie sevīm villās vai, piemēram, viesu mājās, savukārt galdu klāšana izbraukumā un uzkodas banketam bija pasūtītas pārbaudītā vietā. Un torte no veikala nekad nebija cieņā, tāpēc jau laiku atpakaļ bagāti klienti deva priekšroku tādai precei kā tortes pēc pasūtījuma. Pateicoties tam, ka viss apkārt aug un arī pilnveidojas, izveidojās daudzas konditorejas Rīgā, kā arī citās pilsētās Latvijas teritorijā, kur piedāvā ne vien iespēju pasūtīt torti, bet arī būs piedāvātā galdu klāšana izbraukumā. Pie tam galdu klāšana cenas zņiā tiešām nemaz nav tik dārgs pasūtījums. Kā arī atrodot sev konditoreju, Jums vairāk nebūs jāmeklē, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai arī citās Latvijas pilsētās, kā var izvēlēties īsto?

Pirms pasūtīt torti ir jāatceras uz kādu pasākumu tā ir paredzēta, tā kā, nenoliedzami, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Bet jāsaprot, ka uz dzimšanas dienu nav vajadzīga kāzu torte vai arī otrādi. Šodien tortes pēc pasūtījuma ir ļoti dažādas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Labs rīcības variants ir opcija pasūtīt torti, kura sastāv no kūciņām, tad nav jāgriež pati torte, kā arī šis variants varētu būt lētāks nekā, piemēram, pasūtīt lielu. Mēs visi zinām, kad konditorejas izstrādājumi varētu būt ar ļoti dažādiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Vienkārš pildījums ir visbiežākā izvēle, laikā kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit standartā biskvīts tiek mīkstināts ar saldūdeni un tiek likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Šis rīcības variants būs izdevīgākais. Taču kas to lai zin, varbūt izvēlēties ko interesantu un pasūtīt torti, piemēram, medus vai arī siera kūku ar maskarpone krēmu? Un protams atceraties par noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Pietiekami pārdomāta banketu ēdienkarte ir īsta kārtīga pasākuma sākums

Tagad banketi tiešām ir diezgan ierasta lieta. Pie tam dažādas konditorejas Rīgā vai arī citur Latvijā piedāvā cilvēkiem uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galdu klāšana izbraukumā. Savukārt pircējiem, brīdī, kad tiks izrunāta banketu ēdienkarte, jāpiedomā konkrēti pie dažiem momentiem. Banketu ēdienkarte vai produktu uzskaitīšana notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās ir dārzeņi un sieri, dažādi kanape, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Karstās uzkodas var būt tikai līdz 100 g uz cilvēku, bet salāti būs līdz 250g uz cilvēku. Pamatēdiens, kas būs kombinēts ar piedevām, ir gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļu uzkodas banketam vienam viesim tiek paredzētas tikai līdz 200g, taču konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200g. Šādi sanāk 1500 g uz viesi. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan arī pati galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *