Tortes uz pasūtījumu un labākie izbraukuma banketi

Lielpilsētās arī agrāk bija tiešām populāri pasūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tādu lietu piemēram, kā uzkodas banketam. Parasti visi biznesmeņi svētkus rīkoja pie sevis mājas teritorijā un arī viesu mājās, un tad galdu klāšana izbraukumā un banketu ēdienkarte bija sūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem. Un torte no vietējā veikala nekad nebija populāra, tādēļ jau sen turīgi cilvēki priekšroku deva tāda veida lietai piemēram, kā tortes uz pasūtījumu. Tā kā viss apkārt aug un pilnveidojas, izveidojās daudzas konditorejas Rīgā, kā arī citur Latvijas teritorijā, kas piedāvā ne vien iespēju pasūtīt torti, bet arī būs nodošināta galda klāšana, kur klients vēlas. Un galdu klāšana cenas ziņā vairs nemaz nav tik ļoti dārgs pasūtījums. Kā arī atrodot savu konditoreju, klientam vairs nebūs jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Uzzini vairāk te!

Konditorejas Rīgā nodrošina labas tortes, kādā veidā pasūtīt labāko?

Nemaz nav nozīmīgi, kādi svētki būs, bet šodien vienīgi daži klienti izvēlās veikala tortes un arvien lielāku pieprasījumu saņem ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citās pilsētās. Protams tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte vienmēr būs svētku galda pamata dekorācija. Un visbiežāk tā tiks pasūtīta pārbaudītā vietā. Konditorejas Rīgā piedāvā vairākus desmitus dažnedažādu pildījumu, kā arī pašu noformējumu. Priekš tam, lai varētu izdomāt, kādu pasūtīt torti, nepieciešams saprast, kādi tieši tortes veidi var būt piedāvāti. Banketi parasti dot priekšroku sekojoša veida tortēm – no biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Suflē vai jogurta tortes pēc pasūtījuma jau ir labas, kad viesi domā par savu figūru. Marcipāns tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem. Bet visbiežāk tortes pēc pasūtījuma tad ir tieši biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta var sasniegt jebkada veida izdomas, un tortes kļūst par mākslas darbu, ar ko lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.

Kārtīgi pārdomāta banketu ēdienkarte ir īsta pasākuma garantija

Paši banketi tomēr ir viens no populārākajiem svētku organizēšanas veidiem. Banketi jau ir atbilstoši kāzām, jubilejām, lieliem izlaidumiem un citiem pasākumiem. Organizējot pasākumu, ir nozīmīga pareizi izstrādāta pati banketu ēdienkarte, ņemot vērā uzaicināto viesu skaitu. Aizraujoši, ka pati banketu ēdienkarte parasti ir rēķināta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Biznesa banketi visbiežāk aizņem pāris stundas, šīnī gadījumā uzkodas būs rēķinatas atbilstoši līdz 400g uz vienu viesi. Kad notiek galda klāšana jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst no 4-6 stundām, tiek rēķināts 600-1200 gramiem produktu uz viesi. Turpretim kāzas skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiek rēķināts līdz 1500 gramiem produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā būs atkarīga no izmantoto produktu daudzuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *